Entitat Cultural, Lúdica i Esportiva

Butlletí 0 Calçots i Calçotades a tot arreu

Calçots i Calçotades

Inici Qui som? Per fer-se Soci Premsa Política Legal Llibre Visites          Contacte

Activitats Lúdiques de Sense LímitsButlletí núm.  0  de Sense Límits   (gener 2005)

Els Límits només existeixen a la imaginació

Primària Següent

SUMARI: Presentació - Humor - Novetats - Internet - Adreçes interessants

PRESENTACIÓ

   Aquest número *0* que ara teniu a la vostra pantalla, vol ser un mitjà de comunicació entre Sense Límits & Factory i tota la gent interessada per les comarques de l'Alt Camp i la Conca de Barberà. La nostra intenció és fer-vos arribar cada mes totes les novetats dels nostres portals, amanit amb alguns ingredients que facin més interessant la seva lectura i consulta, com per exemple una mica d'humor, alguns articles o descàrregues interessants d'Internet, recomanar adreçes web a on descobrireu coses noves, fer trobades lúdiques, culturals o gastronòmiques, respondre els vostres dubtes, organitzar sorteigs, etc.

   L'únic motiu que ens mou a tirar endavant aquest nou projecte és les ganes de mantenir un contacte periòdic amb vosaltres, mitjançant una publicació atractiva, interessant i sobretot amena, que estigui en consonància amb els temps actuals i amb el mitjà amb el qual cada mes el tindreu a la vostra pantalla.

    En aquest número *0* només explicarem com serà cada secció i hi posarem una mica d'informació, serà a partir del número *1* (primers de març) quan ja el butlletí estarà ple de notícies i d'informació diversa.

   Naturalment, estem a la vostra disposició per a qualsevol pregunta, dubte o qüestió que creieu convenient, i també estaríem encantats de rebre les vostres col·laboracions (articles, notícies, comentaris, etc).

Inici pàginaDoncs, començem a treballar.

HUMOR

   Abans de començar seriosament, va bé una mica d'humor, per això sempre començarem amb un somriure als llavis.

MEMÒRIES D'UN LLEIG

Quan vaig néixer, el metge va anar a la sala d'espera i dir-li al meu pare: -Hem fet el que hem pogut... però ha nascut viu.

La meva mare no sabia si quedar-se amb mi o amb la placenta.

Com que era prematur van posar-me en una incubadora... amb els vidres polaritzats.

La meva mare mai va donar-me el pit, perquè deia que només hem volia com amic.

Així què en lloc de donar-me el pit, hem donava l'esquena.

Deu ser per això que sóc tant baixe't, tant baixe't que en lloc de ser nan, sóc profund.

Jo sempre he sigut molt pelut. A la meva mare sempre li preguntaven: - Senyora al seu fill, l'ha parit o l'ha teixit?.

El meu pare portava a la cartera la fotografia del nen que hi havia quan la va comprar.

Aviat em vaig adonar de què els meus pares m'odiaven, ja que els meus joguets per la banyera eren una ràdio i una torradora elèctrica.

Una vegada vaig perdre'm. Vaig preguntar-li al policia si trobaríem als meus pares. Va contestar-me: -No ho se; hi ha un munt de llocs on poden haver-se amagat.

I, a més a més, era molt prim, tant prim que un dia vaig posar els dits a l'endoll i l'electricitat va fallar la patacada.

Realment era molt prim: per fer ombra tenia que passar dues vegades pel mateix lloc.

Però el meu problema no era ser tant prim, sinó ser LLEIG.

Els meus pares tenien de lligar-me un tros de carn al coll perquè el gos jugués amb mi.

Si, amics, jo sóc LLEIG, tant LLEIG que una vegada va atropellar-me un cotxe i vaig quedar millor.

Quan van segrestar-me, els segrestadors enviaren un dit meu als meus pares per demanar un rescat. La meva mare va contestar que volia més proves.

Vaig haver de treballar des de petit. Vaig treballar en una veterinària i la gent no parava de preguntar-me quant costava jo.

Un dia va trucar una noia a casa dient-me: -Vine a casa meva que no hi ha ningú. Quan hi vaig arribar, realment, no hi havia ningú.

A la meva dona li agrada molt parlar amb mi després del sexe. L'altre dia va trucar-me a casa des d'un hotel.

El psiquiatre va dir-me un dia que jo estava boig. Jo vaig dir-li que volia escoltar una segona opinió. -D'acord, a més de boig vostè és molt lleig. Va dir-me.

Una vegada quan m'ha anava a suïcidar tirant-me des de la terrassa d'un edifici de 50 pisos, van enviar un capellà per donar-me unes paraules d'alè. Només va dir-me: -Preparats, llestos,...

L'últim desig del meu pare abans de morir era sentar-me al damunt dels seus genolls. L'havien condemnat a la cadira elèctrica...

REFLEXIÓ: Si el món et dona l'esquena, toca'li el CUL.

Bé, ja s'ha acabat la diversió i ara anem per coses més serioses.

Inici pàgina

"Tenim que treballar vuit hores i dormir vuit hores, però no les mateixes". (Woody Allen)

NOVETATS

Aquí figurarà totes les noves pàgines, seccions i enllaços que trobaran als portals comarcals, per exemple, aquest mes hi ha les següents:

ALT CAMP: Nova pàgina sobre el Vocabulari dels Castells (per conèixer el significar de totes les paraules que es fan servir a l'argot casteller), també podeu consultar la pàgina de Festes on trobareu totes les activitats lúdiques i culturals que el mes de febrer tenen lloc a la comarca. Nous missatges al Tauler d'Anuncis. Estem reben moltes visites sobre la Calçotada 

DIRECTORI ALT CAMP: Hem actualitzat les pàgines amb les últimes modificacions d'empreses i noves altes.

BOTIGA VIRTUAL: Aquest mes hem rebut moltes comandes del Paquet de la Calçotada

Inici pàgina

"Mai acceptaria pertànyer a un club, que admitís com a soci algú com jo" (Groucho Marx)

INTERNET

En aquest racó parlarem una mica de coses interessants que es mouen o es troben per Internet, fent alguna petita explicació d'un programa o donant a conèixer petits trucs per millorar la navegació i/o l'ordinador.

Avui parlarem d'una eina que encara que ja fa temps que funciona, últimament és quan a tingut una més forta embranzida, ens referim als weblogs o bitàcoles.
   Encara que no és gens senzill explicar el que són les bitàcoles, degut a la gran quantitat que n'hi ha, amb objectius, funcions i tipus diferents, podríem dir que es tracta de pàgines web personals que són actualitzades amb freqüència, on poden recollir-se idees, pensaments, notícies o dades, les quals poden ser comentades pels visitants, i això origina uns interessants debats que ajuden a millorar i a ampliar els continguts.
   Actualment existeixen centenars de milers de weblogs a tot el món i de totes les temàtiques imaginables i cada dia s'obren de noves. Per això, no és d'estranyar que les grans corporacions de continguts d'Internet, com Ya.com, MSN o Google s'hi hagin fixat i estiguin oferint gratuïtament les seves pròpies creacions de bitàcoles.
   Si vols donar-hi una ullada o obrir una weblog pots anar a MSN Spaces, Blogger, Bitácoras, Blogs Ya.com, Blogia.

Inici pàgina"Avui en dia la fidelitat només es troba als equips de música" (Woody Allen)

ADREÇES INTERESSANTS

Internet és una grandiosa teranyina on podem trobar-hi qualsevol cosa, inclús les més insospitades. En aquest apartat hi han adreçes webs que poden sorprendre o ser molt pràctiques. També hi ha els últims enllaços web que hem donat d'alta en els nostres portals.

Internet sorprenent: A aquesta adreça (http://www.comunicaciodigital.com/rellotge_catala/index.htm), podreu descarregar-vos un elegant i pràctic rellotge analògic en català. És molt interessant per conèixer o recordar com funcionen els quarts, així com a salva pantalles i a més, és curiós.

Nous enllaços de l'Alt Camp: http://www.tecnocamping.com - Tecnocamping - Empresa de construcció de cases de fusta.

Caçar ànecs mentres voles en un avió es il·legal  (Llei de l'estat de Califòrnia - USA)

© 2005 Associació Sense Límits - Autoritzada la seva reproducció total o parcial sempre que figuri la indicació expressa del seu origen.

Per rebré els butlletins regularment, només heu d'enviar un missatge posant "Alta Butlletí" a l'assumpte.

Inici pàginaPrimària Següent

Entitat Cultural, Lúdica i Esportiva

Inici Qui som? Per fer-se Soci Premsa Política Legal Llibre Visites               Contacte

©1998-2017 Associació Sense Límits / VALLS (Alt Camp) - Telf. 640 224 529

Sense Límits & Internet:  Alt Camp Informació - Directori de l'Alt Camp - Masia Virtual - Dades dels Països Catalans