Entitat Cultural, Lúdica i Esportiva

Butlletí 1 Calçots i Calçotades a tot arreu

Calçots i Calçotades

Inici Qui som? Per fer-se Soci Premsa Política Legal Llibre Visites          Contacte

Activitats Lúdiques de Sense LímitsButlletí núm.  1  de Sense Límits   (març 2005)

Tot està per fer i TOT és possible (Martí i Pol)

Anterior Primària Següent

SUMARI: Editorial - Humor - Novetats - Internet - Adreçes interessants

EDITORIAL

Després de la prova de foc que va representar l'enviament de més de 1.200 exemplars del número 0 d'aquest butlletí el mes passat i de l'èxit assolit (només vam registrar tres baixes), ens és grat presentar-vos aquest número 1, el qual podriem denominar ja "oficial" i el qual serà distribuït a 1.500 subcriptors (entre les altes i les noves adreçes recollides). Esperem tenir la mateixa acceptació que l'anterior i per aixó hem intentat millorar els continguts del mateix. Com podran comprobar ni a l'anterior ni aquest i segurament ni als propers, trobaran imatges gràfiques, aixó és degut a que molts servidors de correu electrònic no accepten o no els hi agrada les imatges, ja que poden portar incorporats virus i altres "animalets" que tan poc ens agrada als usuaris d'Internet, a part també hem de tenir en compte de que no tothom té ADSL i que un missatge amb imatges triga molt de temps en descarregar-se, i ha gent que tenim molt poca paciència. Tot i aixó estem oberts a les seves opinions i comentaris sobre aquest o qualsevol altre assumpte que creguin convenient. Bè, ja no ens enrotllem més, desitgem que gaudeixin d'aquest butlletí i ens tornarem a veure el proper mes.

Inici pàgina"Els diners són millors que la pobresa, encara que només sigui per raons econòmiques" (Woody Allen)

HUMOR

Una bona manera de començar qualsevol cosa seriosament, és amb un gran sonriure a la boca, prove-m'ho ?  

EL GERENT I LA TECNOLOGIA

Un gerent està amb un paquet de fulles enfront de la trituradora de papers.

Se'l veu desconcertat, mira per una banda, mira per l'altra...

En aixó passa un empleat i molt amablement li diu:

- L'ajudo?

El gerent, agraït, contesta:

- Molt amable, sembla ser que se m'ha quedat gran la tecnologia.

L'empleat, molt diligent, pren el paquet de papers, els col·loca en una ranura, i s'escolta el so dels papers quan es trinxen.

L'empleat li diu al gerent:

- Veu que fàcil?

El gerent respon:

- Doncs si, la veritat és que la manera de treballar d'aquestes màquines ha canviat molt.

I quant l'empleat ja s'anava, el gerent li pregunta:

- I per on surten les còpies?

Consell: No et fiquis on no t'han cridat si no saps de què es tracta.

Signat: Un nou aturat.

Bé doncs, després d'aquesta petita secció d'humor, començem a treballar en coses serioses.

Inici pàgina"La paciència també és una forma d'acció" (A.Rodin, escultor francès, 1840-1917)

NOVETATS

Aquí figuren les noves pàgines, seccions i enllaços que trobaran als portals, per exemple, aquest mes hi ha les següents novetats:

ALT CAMP: Hem actualitzat el DIRECTORI, on hem inclòs unes 25 noves referències, aixó significa que ja hi ha més de 1.640 empreses i entitats de la comarca. A la pàgina de FESTES hi trobaran moltes activitats per gaudir-ne durant el mes de març. També hi ha nous missatges al TAULER D'ANUNCIS. Així mateix, continuem rebent moltes visites a les pàgines que parlen sobre els CALÇOTS i la CALÇOTADA. A la pàgina del Restaurant ARTESANS DE LA CUINA ens presenten la seva novetat gastronòmica "La Calçotada Blanca".

CONCA DE BARBERÀ: Aquest mes de març trobaran moltes FESTES d'aquesta comarca per a gaudir-ne. Hi ha algunes novetats al TAULER D'ANUNCIS amb missatges nous a les seccions de Compra, Venda, Lloguer, Feina i Varis.

PRIORAT: Moltes activitats per fer durant el març hi ha a la pàgina de FESTES. També en el TAULER D'ANUNCIS hi ha nous missatges, dins de les diverses seccions.

BOTIGA VIRTUAL: Hem rebut bastantes comandes del PAQUET DE LA CALÇOTADA i també de només CALÇOTS (novetat). Els clients que han confiat en nosaltres ens fan arribar els seus COMENTARIS sobre els nostres productes i el servei que han rebut.

"La televisió ha fet maravelles per la meva cultura. Tant aviat com algú l'engega, m'en vaig a la biblioteca a llegir un bon Inici pàgina llibre" (Groucho Marx)

INTERNET

En aquest racó parlarem de les coses interessants que es mouen o es troben per Internet, farem una petita explicació d'algun programa o donarem a conèixer trucs per millorar la navegació i/o l'ordinador. Aquest mes parlarem dels Comparadors de preus.

Abans de comprar qualsevol producte, podem comparar els preus per Internet:

En els darrers anys el comerç electrònic ha experimentat un augment espectacular, principalment en determinats productes, com els llibres, la música, els videojocs o les pel·lícules en DVD, els quals podem adquirir tranquil·lament a les botigues online. Però aquesta facilitat en l'adquisició d'aquests articles i a la gran quantitat de botigues on podem comprar-los, fa que puguin haver-hi grans diferències de preu d'un lloc a un altre pel mateix producte. Per solucionar aquest cas, existeixen els comparadors de preus, que consisteixen en webs especialitzades a recollir els preus de centenars de botigues, per tal de descobrir els més barats. A part de la compra per Internet, també pot servir-nos per mirar les etiquetes dels establiments del barri o de la ciutat i així podem comprovar si és barat o és car i comparar-ho amb els mateixos productes de la xarxa.

Hi ha diversos comparadors (en espanyol i anglès) i són tant senzills com posar el nom del producte al cercador i tindrem una llista amb botigues on podem trobar-ho i els preus més barats. Encara que és molt millor buscar l'article pel directori -llibres, música, viatges, televisions, etc.- i d'aquesta manera farem la cerca per la categoria exacta que estem buscant, també podrem establir un preu màxim i mínim. Els comparadors de preus, en espanyol, més importants són:  www.encuentraprecios.com - es.kelkoo.com - buscaproductos.biwe.es.

Inici pàginaRes important no s'ha fet al món sense passió -G.W.F. Hegel, filòsof alemany (1770-1831)-

ADREÇES INTERESSANTS

Internet és una grandiosa teranyina on podem trobar-hi qualsevol cosa, inclús les més insospitades. En aquest apartat hi han adreçes webs que poden sorprendre o poden ser molt pràctiques.

Adreça sorprenent: Ja fa molt de temps que funciona als Estats Units i menys a Europa, és una forma diferent de cultura. És tracta del Bookcrossing o "llibres alliberats", que consisteix en deixar "abandonat" un llibre que ja s'ha llegit en un lloc públic, perquè una altra persona el trobi i pugui aprofitar-lo. D'aquesta manera convertim el món en una inmensa biblioteca. Si vol 'alliberar' un llibre i participar d'aquesta aventura, només ha de comunicar-ho a la pàgina web, demanar una etiqueta per posar al llibre on s'avisa d'aquesta funció a la persona que el trobi, la qual pot comunicar a la web que l'ha trobat i així el propietari original pot fer el seguiment del viatge que està fent el seu llibre.

Adreça pràctica: A la pàgina de Catalunya: Fotografies, recursos gràfics hi han més de 350 enllaços a mapes i fotografies sobre les comarques i poblacions de Catalunya.

Adreça distreta: A aquesta adreça http://www.noseencuentra.com/index.htm hi ha missatges d'error molt curiosos i divertits.

©2005 Associació Sense Límits - Autoritzada la seva reproducció total o parcial sempre que figuri la indicació expressa del seu origen.

Dormir-se amb les sabates posades és il·legal (Llei de l'estat de Dakota del Nord - USA)

Per rebré els butlletins regularment, només heu d'enviar un missatge posant "Alta Butlletí" a l'assumpte.

Inici pàginaAnterior Primària Següent

Entitat Cultural, Lúdica i Esportiva

Inici Qui som? Per fer-se Soci Premsa Política Legal Llibre Visites               Contacte

©1998-2017 Associació Sense Límits / VALLS (Alt Camp) - Telf. 640 224 529

Sense Límits & Internet:  Alt Camp Informació - Directori de l'Alt Camp - Masia Virtual - Dades dels Països Catalans