Entitat Cultural, Lúdica i Esportiva

Butlletí 2 Calçots i Calçotades a tot arreu

Calçots i Calçotades

Inici Qui som? Per fer-se Soci Premsa Política Legal Llibre Visites          Contacte

Activitats Lúdiques de Sense LímitsButlletí núm.  2  de Sense Límits   (abril 2005)

Els Límits només existeixen a la imaginació

Anterior Primària Següent

SUMARI: Editorial - Humor - Novetats - Internet - Adreçes interessants

EDITORIAL

Aquest número apareix amb uns dies de retard, degut al trasllat de domicili de l'Associació Sense Límits, responsable d'aquest Butlletí i dels portals comarcals. S'ha canviat la tranquil·litat de les muntanyes de Prades (Vilanova de Prades) pel brogit de la ciutat (Valls), un canvi una mica radical però necessari per tal d'aconseguir unes millors expectatives de feina, que repercutirà necessàriament en una millor informació i més serveis oferts als visitants de les pàgines web. Només els que han realitzar una mudança poden comprendre la quantitat de feina i d'estrès que això representa i si són dels que sempre (com jo) ho guarde'm tot, tenim, a més, un esforç mental i físic important. Però també té la seva vertent positiva, ja que serveix per fer neteixa d'elements que, encara que sàpiga greu, sabem que no faran cap més servei que el d'ocupar una part dels pocs espais de la nova llar. La tristesa que deixa l'abandonament d'aquests ensers queda una mica compensada per la il·lusió que representa la perspectiva d'un cert canvi en la vida i l'esperança d'un millor desenvolupament de la futura tasca que és portarà a terme i què estem convençuts que Vostès començaran a notar i a apreciar en els propers mesos. Amb aquesta idea hem fet el trasllat i creiem fermament que això repercutirà en una millor comunicació per tal d'oferir una informació de més qualitat i uns serveis més interessants, i a partir d'ara mateix els hi podem garantir importants novetats i algunes sorpreses que anirant apareixent properament. Com sempre estem a la seva total disposició.

Inici pàgina"En lloc de renegar contra les tenebres val més encendre un petit fanal" (proverbi xinès)

HUMOR

Una bona manera de començar qualsevol cosa seriosament, és amb un gran somriure a la boca. Provem-ho ?

T'ESPERO AQUESTA NIT

Aquí estira't, damunt del meu llit, amb el pensament fix amb tu. Amb un enorme desig d'agafar-te i apretar-te fortament entre les meves mans, encara excitat pel record de la nit anterior.

De la nit càl·lida i sufocant, tinc incontenibles ganes d'agafar-te i de dir-te tot el que sento. El teu record hem té angustiat.

Vas aparèixer... i desaparèixer. Tot va succeir aquesta nit i en aquest llit. Amb fruïció, vas apropar-te a mi. Sense mostrar cap pudor, vas enganxar-te al meu cos. Vas percebre la meva indiferència, però vas apropar-te més i més.

Vas mossegar tot el meu cos... Sense recels... Sense escrúpols... Tot el meu cos va sapiguer de tu. Hem vas fer tornar boig. No sabia que fer. Per fi... hem vaig adormir.

Avui, quan he despertat, t'he busca't desesperadament. En va. No t'he trobat. Ja no hi eres. Havies marxat!.

A tot el llençol, hi havia mostres del succeït la nit anterior. Al meu cos vas deixar empremtes inoblidables, marques profundes que tardaran molt de temps en tancar-se i que estaran molt de temps presents en mi. Avui a la nit m'ajeure aviat i t'esperaré.

Quan arribis... no vull imaginar-me tot el que succeïra... hem llançaré damunt teu amb la feresa d'un lleó i la rapidesa d'una cobra. I ja no marxaràs.

Ja no podràs escapolir-te de mi. T'apretaré fins a sentir la sang del teu cos. Només així podré descansar:

...

...

...

MALEÏT MOSQUIT !!!!.

Bé doncs, després d'aquesta petita secció d'humor, començem a treballar en coses serioses.

Inici pàgina"L'home savi voldrà estar sempre amb qui sigui millor que ell" (Plató)

NOVETATS

Aquí figuren les noves pàgines, seccions i enllaços que trobaran als portals comarcals. Aquest mes hi ha les següents novetats:

Degut al trasllat realitzat durant el mes de març, poques novetats hi ha en els portals, això si, tots els correus electrònics que hem rebut estan contestats i hi ha nous i interessants missatges en els Taulers d'Anuncis de cada comarca.

Durant el mes d'abril tenim la intenció de modificar el disseny de les pàgines a on trobaran noves informacions que en el proper butlletí comentarem abastament:

ALT CAMP.- Nova pàgina sobre la visita de la Ruta del Cister en carro de cavalls que fa poc va presentar-se en societat. També s'actualitzarà el directori amb la incorporació de noves empreses i entitats.

CONCA DE BARBERÀ.- Trobaran informació sobre la nova Hostatgeria que s'està construint al monestir de Poblet, així com del Paratge Natural d'Interès Nacional de Poblet amb 2 itineraris pedestres.

PRIORAT.- Parlarem sobre els cellers i els locals de moda de la comarca, així com d'excursions per la vall del riu Montsant.

BOTIGA VIRTUAL.- Després de l'exitosa temporada de Calçots, hi haurà temps per buscar nous productes i posar-los a l'abast de tothom.

Inici pàgina"Aquests són els meus principis; si no li agraden, en tinc d'altres" (Groucho Marx)

INTERNET

En aquest racó parlarem de les coses interessants que es mouen o es troben a Internet, donarem una petita explicació d'algun programa o coneixerem trucs per millorar la navegació i/o l'ordinador. Aquest mes parlarem dels Navegadors d'Internet.

A part de l'Internet Explorer, hi ha altres navegadors per endinsar-se a la xarxa:

El navegador és l'eina primordial per moure's per Internet i per la resta d'aplicacions. Tot i que més del 80% dels que entren a Internet ho fan a través de l'Explorer, hi ha altres opcions tant o més interessants. Netscape incorpora un programa de missatgeria i junt amb el gestor de correu pot detenir el correu brossa (SPAM). Opera és un navegador que carrega molt ràpid les pàgines d'Internet, disposa d'un bloquejador de finestres emergents publicitàries i de correu brossa i també d'un lector de notícies RSS. Integra el cercador Google a la seva barra d'eines. Mozilla Firefox està basat en còdig de Netscape però sense gestor de correu. El més interessant és el sistema de solapes, que permet obrir diverses pàgines al mateix temps sense necessitat de canviar de finestra. Té un gestor de descàrregues de programes, que pot parar-se en qualsevol moment i després tornar a continuar quan és vulgui. També té bloquejador de finestres emergents i integra el cercador Google. Tots ells són gratuïts i en espanyol, el Firefox també és pot descarregar en català a través de la versió de Softcatalà

Inici pàgina"Quan has d'obrir una porta amb l'única mà lliure, la clau estarà a la butxaca contrària" (Llei de Murphy)

ADREÇES INTERESSANTS

Internet és una grandiosa teranyina on podem trobar-hi qualsevol cosa, fins i tot les més insospitades. En aquest apartat hi han adreçes webs que poden sorprendre o poden ser molt pràctiques.

Adreça sorprenent: El "modding" és una pràctica que consisteix en personalitzar l'ordinador canviant el disseny de la carcassa, el sistema de refrigeració i altres elements per donar-li un toc personal. Aquest sistema de "dissenyar" el propi aparell cada vegada està més estesa ja que existeixen tota una àmplia gamma de modificacions i peces exclusives, les quals estan analitzades i modificades pels fans del "modding". Per conèixer l'últim en components entri a http://www.modding-espanol.com, també hi ha fotografies d'equips modificats, podrà conèixer trucs, llegir guies, descarregar eines de cal·libració i medició, així com resoldre dubtes al fòrum.

Adreça pràctica: A la pàgina http://www.vilaweb.com/nosaltres/ trobarà un important cercador de pàgines web en català de tots els Països Catalans.

Adreça distreta: En aquesta adreça http://www.satiria.com podrà estar al dia de les novetats culturals, amb un toc d'ironia i de cinisme i un punt de vista crític, amb moltes i entretingudes seccions on hi col·laboren molts escriptors i periodistes de prestigi.

No està permès circular per una autopista pública dalt d'un camell  (Llei de l'estat de Nevada - USA)

©2005 Associació Sense Límits - Autoritzada la seva reproducció total o parcial sempre que figuri la indicació expressa del seu origen.

Per rebré els butlletins regularment, només heu d'enviar un missatge posant "Alta Butlletí" a l'assumpte.

Inici pàginaAnterior Primària Següent

Entitat Cultural, Lúdica i Esportiva

Inici Qui som? Per fer-se Soci Premsa Política Legal Llibre Visites               Contacte

©1998-2017 Associació Sense Límits / VALLS (Alt Camp) - Telf. 640 224 529

Sense Límits & Internet:  Alt Camp Informació - Directori de l'Alt Camp - Masia Virtual - Dades dels Països Catalans