Entitat Cultural, Lúdica i Esportiva

Butlletí 4 Calçots i Calçotades a tot arreu

Calçots i Calçotades

Inici Qui som? Per fer-se Soci Premsa Política Legal Llibre Visites          Contacte

Activitats Lúdiques de Sense LímitsButlletí núm.  4  de Sense Límits   (setembre 2006)

Els Límits només existeixen a la imaginació

Anterior Primària Següent

SUMARI:  EditorialHumor - Nota de PremsaSubscripcionsPolítica legal

EDITORIAL

Ja fa una llarga temporada que no rebeu aquest butlletí, i alguns ja no esperaven tornar-lo a veure, però, SORPRESA!!!. Els motius són deguts a canvis de feina i de residència, amb tot el daltabaix que aixó representa (els que ja ho han passat saben de que parlo), però el motiu principal ha obeït a la preparació d’un nou i molt ambiciós projecte en el qual estic treballant.

Es tracta del DADES DE LES TERRES CATALANES, una gran base de dades on figuren més de 70.000 fitxes amb referència a la geografia, història, biografies, art, entitats, etc. de tots els territoris de parla catalana. Més endavant trobareu la Nota de Premsa i més informació sobre aquest projecte.

Alguns m’han dit que estic boig, però, qui no està boig avui en dia?. De totes maneres, era una feina que ja feia molts anys que estava fent durant les hores lliures, caps de setmana i festius, i que un dia vaig decidir compartir amb tot el món (sòc així de generós).

Ara ja estàn penjades les dades bàsiques i ja puc dedicar-me una mica més a vosaltres. Per aixó, aviat rebreu el Butlletí núm. 5 a on hi haurà les seccions normals i les novetats dels portals de l’Associació Sense Límits.

Aquest és un Butlletí descafeinat, on principalment volia compartir amb vosaltres el meu nou projecte i animar-vos a que hi fessiu una ullada, esperant els vostres missatges de recolzament o de crítica (sempre serà constructiva).

Una cordial salutació i seguim en contacte.

Ramon Piera i Andreu

Inici pàginaAl contacte amb l’amor tothom es torna poeta. (Plató)

HUMOR

Una bona manera de començar qualsevol cosa seriosa, és amb un gran somriure als llavis. Provem-ho ?

UN TREN MOLT FRED

Un home i una dona que no es coneixien de res, van coincidir en el mateix compartiment del vagó-llit d'un tren.

Passat el primer moment de situació incòmoda, van acabar ficant-se a les lliteres: l'home a la de dalt i la dona a la de baix.

A mitja nit, l'home s'inclina al lateral de la llitera, desperta la dona i li diu:

     - Em sap greu molestar-la, però tinc un fred terrible. Em podria passar una altra flassada?

La dona es tomba també cap al lateral de la llitera i picant-li l'ullet li diu:

     - Tinc una idea millor: només per aquesta nit, fem com si estiguéssim casats.

L'home, encantat, li diu:

     - D'acord! Perfecte!

Llavors la dona li diu:

    - Doncs, agafa-te-la tu mateix, tros d'inútil!!!

Bé doncs, després d'aquesta petita secció d'humor, anem a treballar en coses serioses.

Inici pàgina"La intel·ligència militar és una contradicció de termes" (Groucho Marx)

NOTA DE PREMSA

En un temps i en un món tant convuls com l'actual, on ha millora't molt l'accés a la informació però tant difícil és l'enteniment entre els diversos pobles i fins i tot entre les persones d'un mateix nucli habitat, volem intentar capgirar aquesta tendència i presentar-vos el nou projecte que l'Associació Sense Límits des de Valls (Alt Camp) està portant a terme.

Estem parlant del Directori dels Països Catalans (www.dadescat.info), treball personal de Ramon Piera i Andreu, que durant més de 30 anys ha anat recopilant dades recollides en infinitat de fonts i arxius, sobre  els diversos territoris de parla catalana, fins a conseguir més de 70.000 (setanta mil) fitxes sobre geografia, història, biografies, entitats, art, municipis, comarques, etc. i que durant més de sis mesos ha anat penjant a l'Internet.

El què s'hi pot trobar actualment és la informació bàsica de cadascuna de les fitxes, ordenades per ordre alfabètic, amb indicació del territori al qual pertany (Catalunya, País Valencià, Illes Balears, Catalunya Nord, Franja de Ponent, Andorra o l'Alguer) així com el tipus de dada (geografia, història, biografia, etc.).

No cal dir la feina que això ha comportat, especialment de temps, ja que s'ha fet fitxa per fitxa, durant les hores lliures i els caps de setmana i festius, degut a que no hem pogut trobar cap tipus d'ajuda institucional ni econòmica per tal de dedicar-nos plenament a aquesta feina, portada a terme únicament amb mitjans particulars, molta il·lusió i un gran amor per les terres que conformen els Països Catalans.

El segon pas es omplir de contingut cadascuna de les fitxes, amb el màxim d'informació possible i actualitzada constantment. Això vol dir una immensa dedicació particular i col·lectiva que pensem portar endavant mitjançant una sèrie d'ajudes i col·laboracions de particulars, entitats, empreses i institucions que vulguin fer realitat aquesta (actualment) utopia i que creguin en aquest projecte obert a tothom. Actualment hi estem treballant i molt aviat tots els interessats coneixeran les diverses opcions que tindran per ajudar-nos en el desenvolupament d'aquesta segona etapa.

Creiem en uns Països Catalans que han compartit junts una gran part de la història passada i que, amb les diversitats de cada territori, poden oferir un gran futur a tots els seus habitants, sense enfrontaments ni confrontacions, només amb diàleg, pau i respecte. Per això és tant important aquest projecte, una gran enciclopèdia temàtica virtual que només parli, expliqui i serveixi per entendre única i exclusivament tot allò relacionat amb els nostres territoris i les nostres vides. Per què "qui perd els orígens perd la identitat".

Entreu al portal www.dadescat.info, consulteu les dades que hi són només per al vostre servei, gaudiu de la feina feta, comenteu amb els vostres amics, familiars, coneguts... i penseu que aquest es el primer pas d'un projecte molt més ambiciós amb el qual cadascú de vosaltres podreu col·laborar per aconseguir uns Països Catalans coneguts, entesos i admirats arreu del món. De tots depèn ||||.

SUBSCRIPCIONS

Aquest butlletí és gratuït i per subscripció voluntària. Si coneix persones interessades en rebre'l, pot enviar una ALTA i al missatge posar les adreçes del/s correu/s electrònic/s. Per altes, baixes o modificacions, només ha d'enviar un correu electrònic amb les següents dades:

ALTA.- A l'Assumpte posar la paraula *ALTA*.

BAIXA.- Posi a l'Assumpte *BAIXA* i al missatge una petita explicació del motiu (si ho creu convenient).

MODIFICAR.- A l'Assumpte posar *CANVIS* i al missatge una petita explicació dels canvis que vol fer.

Inici pàgina"L’important no és fer el que t’agrada, sinó que t’agradi el que estàs fent" (L.N. Tolstoi)

POLÍTICA LEGAL

Les dades particulars i les adreçes de correu electrònic que figuren en poder de l'editor d'aquest butlletí han sigut recollides dels missatges que han arribat als nostres portals. Per això no podem considerar-ho SPAM, ja que, a més, va acompanya't dels mitjans per donar-se de baixa i deixar de rebre el Butlletí electrònic de l’Associació Sense Límits.

La política de privacitat portada a terme no permet la comercialització de les dades dels subscriptors i socis, per això i d'acord amb la LOPD (Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal), el propietari podrà accedir a les seves dades, rectificar-les i eliminar-les, mitjançant l'enviament d'un correu electrònic.

©2006 Associació Sense Límits - Autoritzada la seva reproducció total o parcial sempre que figuri la indicació expressa del seu origen.

Es il·legal dormir amb les sabates posades. (Llei de l’estat de Dakota del Nord - USA) 

Per rebré els butlletins regularment, només heu d'enviar un missatge posant "Alta Butlletí" a l'assumpte.

Inici pàginaAnterior Primària Següent

Entitat Cultural, Lúdica i Esportiva

Inici Qui som? Per fer-se Soci Premsa Política Legal Llibre Visites               Contacte

©1998-2017 Associació Sense Límits / VALLS (Alt Camp) - Telf. 640 224 529

Sense Límits & Internet:  Alt Camp Informació - Directori de l'Alt Camp - Masia Virtual - Dades dels Països Catalans