Entitat Cultural, Lúdica i Esportiva

Butlletí 5 Calçots i Calçotades a tot arreu

Calçots i Calçotades

Inici Qui som? Per fer-se Soci Premsa Política Legal Llibre Visites          Contacte

Activitats Lúdiques de Sense LímitsButlletí núm.  5  de Sense Límits   (desembre 2006)

 Tot està per fer i tot és possible. (Martí i Pol)

Anterior Primària

EDITORIAL

Ja torno a estar amb tots vosaltres, per a comentar i compartir les novetats i els nous projectes que van fent-se realitat als portals de l'Associació Sense Límits.

Aquest any que s'està acabant ha sigut realment interessant, especialment per la gran quantitat de visites que hi ha hagut, i que seguidament, i d'una forma esquemàtica, poso al vostre abast: al portal de l'Alt Camp s'arribarà a final d'any amb més de 250.000 visites (moltes, no!!!); al Directori comercial i associatiu de la comarca en tindrà prop de 80.000; al Tauler d'Anuncis Gratuïts en publicarà més de 550; el portal de l'entitat Sense Límits s'arribaran a les 55.000 visites; i, a la gran novetat d'aquesta temporada, el Directori dels Països Catalans, rep una mitjana de 180 consultes diàries.

Totes aquestes dades són el resultat de fer les coses bé, amb projectes engrescadors i amb molta il·lusió. Peró aquestes xifres no signifiquen que tota la feina ja està feta, ans al contrari, aixó empeny a a fer-la amb més ganes i a oferir productes i serveis millors.

També s'ha d'agrair els qui confien en aquest projecte, com el Restaurant El Corbatí i d'altres. Gràcies als quals, es pot fer front (mínimament) a una sèrie de despeses que s'han de pagar per tenir aquests portals a Internet. Penseu que aquest és un projecte d'una sola persona, fet des de casa, amb pocs mitjan tècnics i sense cap tipus d'ajuda ni subvenció institucional, però, aixó si, amb molta il·lusió.

Per acabar, només donar-vos les gràcies per la vostra complicitat en aquest projecte.

Inici pàgina "La pobresa no arriba per la disminució de les riqueses, sinó per la multiplicació dels dessitjos" (Plató)

PENSAMENT:

Abans de començar amb les coses més series, voldria compartir amb vosaltres, degut a les dades que s'apropen, un Pensament i un dessig per al proper any.

EL BANC DEL TEMPS

Imaginat que existeix un banc que cada matí abona en el teu compte la quantitat de 86.400 Euros.

Aquest extrany banc, al mateix temps, no arrastra el teu saldo d'un dia per l'altre, sinó que cada nit esborra del teu compte el saldo que no t’has gastat.

Què faries?... Imagino que retirar tots els dies la quantitat que no has gastat, oi?

Doncs bé, cadascun de nosaltres tenim aquest banc, el seu nom és temps.

Cada matí, aquest banc abona al teu compte personal 86.400 segons, cada nit aquest banc esborra del teu compte i doná com a perduda qualsevol quantitat d'aquest saldo que no haguis invertit en quelcom profitós.

Aquest banc no arrastra saldos d'un dia per l'altre, no permet fer transferències.

Cada dia t'obre un nou compte. Cada nit elimina els saldos del dia. Si no fas servir el teu saldo durant el dia, tu ets el que perds. No pots donar marxa enrera. No existeixen càrrecs a compte de l'ingrès de demà, has de viure el present amb el saldo d'avui.

Per entendre el valor d'un any, pregunta-li a algún estudiant que va repetir curs...

Per entendre el valor d'un mes, pregunta-li a una mare que va donar a llum un nadó prematur...

Per entendre el valor d'una setmana, pregunta-li a l'editor d'un setmanari...

Per entendre el valor d'una hora, pregunta-li als amants que esperen per a tro­bar-se...

Per entendre el valor d'un minut, pregunta-li al viatger que va perdre el tren...

Per entendre el valor d'un segon, pregunta-li a una persona que va estar a punt de tenir un accident...

Per entendre el valor d'una mil·lèsima de segon, pregunta-li a l'esportista que va guanyar una medalla de plata...

CONSELL: Atresora cada moment que vius, i aquest tresor tindrà molt més valor si el comparteixes amb algú especial, el suficientment especial com per a dedicar-li el teu temps.

DESIG: El meu bon desig per al proper any és que inverteixis el teu temps en salut, en felicitat i (per què no) en diners. Hi recor­da que el temps no espera mai a ningú.

Bé doncs, després d'aquest pensament, començem a treballar en coses serioses.

Inici pàgina"Disculpin si els hi dic Senyors, però es que no els conèc prou bé"  (Groucho Marx)

NOVETATS:

En aquesta secció hi ha les darreres incorporacions, modificacions o baixes dels nostres portals:

ALT CAMP.- La principal novetat és que aquesta temporada es torna a oferir la possiblitat de comprar Calçots de la IGP "Calçot de Valls" o el "Pack de la Calçotada" que inclou: 100 Calçots, la Salsa, vi negre jove "Xat de Benaiges", pitets i divers material publicitari, enviats a qualsevol lloc de l'Estat espanyol i de les illes Balears. El Tauler d'Anuncis està funcionant molt i molt bé, s'acabarà l'any amb uns 550 publicats a les diverses seccions de Compres, Vendes, Lloguers, Treball, Contactes, etc. Penseu que posar un anunci és totalment gratuït i que estarà visible durant tres mesos. També agrair al Restaurant El Corbatí la seva confiança dipositada en aquest projecte, gràcies a la seva ajuda és pot fer front a una part de les despeses.

DIRECTORI DE L'ALT CAMP.- Enguany han estat molt consultades les seves pàgines, més de 80.000 persones han cercat dades de contacte de les empreses, establiments, professionals o entitats de la comarca, i cada dia s'està convertint en una eina més indispensable per tal de conèixer tot el teixit ecònomic i social de l'Alt Camp.

Portal de SENSE LÍMITS.- Per al proper any s'estàn preparant moltes i interessants novetats, com l'organització d'activitats lúdiques i gastronòmiques, trobades, excursions i visites a diversos llocs, un possible concurs on-line, etc. A travès d'aquest Butlletí electrònic s'anirà informant d'aquestes novetats.

DIRECTORI DELS PAÏSOS CATALANS.- Aquesta es potser la gran novetat d'aquest any que s'acaba, ja que consisteix en una gran base de dades (més de 55.000 fitxes) de llocs geogràfics, esdeveniments històrics, dades biogràfiques, així com de costums i tradicions de totes les terres de parla catalana. Tot i la seva joventut (només fa dos mesos que funciona), ja rep una mitjana de més de 180 consultes diàries. Actualment en aquest Directori només hi consta la informació bàsica de cada dada, en el transcurs del temps s'hi aniran afegint tota la resta de l'informació.

Mijançant el Correu Electrònic també es van rebent cada dia, molts missatges sobre qualsevol qüestió referent als Portals anteriors, aquests missatges són contestats immediatament amb la informació demanada.

Inici pàgina"La marihuana causa amnèsia i... altres coses que no recordo" (Woody Allen)

ADREÇES INTERESSANTS:

Internet és una grandiosa teranyina on podem trobar-hi qualsevol cosa, fins i tot les més insospitades. En aquest apartat hi han adreçes webs que poden sorprendre o poden ser molt pràctiques.

Adreça cultural: Si estàs estudiant a una universitat, o preparant una tesi o simplement cercant informació sobre un tema determinat, en aquesta pàgina (http://www.tdr.cesca.es) trobaràs més de tres mil Tesis Doctorals complertes, d'una dotzena d'universitats, entre les que hi ha la de Barcelona, l'Autònoma de Barcelona, la de Girona, la Jaume I, etc. Les pots consultar i també descargar en PDF sense necessitat de registrar-te.

Adreça divertida: Si parlo de Antonio Fraguas de Pablo, potser no sabràs de qui parlo, ara si et dic Forges, ja et comença a sonar, no?. Doncs a la seva pàgina (http://www.forges.com) trobaràs quasi tots els acudits que tant ens han divertir durant més de quaranta anys. També hi ha fons d'escritori, salvapantalles i dissenys per imprimir a samarretes. No pot faltar-hi un lloc per a l'actualitat, pels més destacats i moltes altres interessants propostes.

Adreça pràctica: Si t'agrada la muntanya, aquí (http://www.piedrasobrepiedra.com) trobaràs el portal ideal. Hi ha notícies turístiques, d'escalada, rutes de senderisme, llista dels refugis de muntanya, reportatges i tauler d'activitats. Són molt pràctics els seus tutorials per aprendre a orientar-te per la muntanya, característiques de l'equip i del calçat, consells per protegir-te del sol o del fred, etc.

©2006 Associació Sense Límits - Autoritzada la seva reproducció total o parcial sempre que figuri la indicació expressa del seu origen.

És il·legal fer ganyes a un gos (Llei d'un poble anomenat Normal, a l'estat d'Oklahoma - USA)

Per rebré els butlletins regularment, només heu d'enviar un missatge posant "Alta Butlletí" a l'assumpte.

Inici pàginaAnterior Primària

 

Entitat Cultural, Lúdica i Esportiva

Inici Qui som? Per fer-se Soci Premsa Política Legal Llibre Visites               Contacte

©1998-2017 Associació Sense Límits / VALLS (Alt Camp) - Telf. 640 224 529

Sense Límits & Internet:  Alt Camp Informació - Directori de l'Alt Camp - Masia Virtual - Dades dels Països Catalans