Entitat Cultural, Lúdica i Esportiva

Segona Mà Calçots i Calçotades a tot arreu

Calçots i Calçotades

Inici Qui som? Per fer-se Soci Premsa Política Legal Llibre Visites          Contacte

SECCIONS:

Principal
Segona Mà
Act. Culturals
Act. Lúdiques
Act. Esportives
Internet
Butlletins
Dades Cat

Segueix-nos a:

SEGONA MÀ:

Llibres
Música
Imatge i So
Mobles
Decoració...

Intercanvi d'Objectes de Segona Mà

Una de les noves activitats que hem previst a Sense Límits és obrir aquest mercat, per tal que els socis puguin oferir o trobar objectes interessants que, uns ja no fan servir i poden canviar-los per altres objectes, per diners o per serveis, i els altres poden aconseguir alló que els agrada o necessiten.

Alguns dels objectes que podeu intercanviar:

  Llibres: Tota classe d'obres impreses i de tots els estils (història, geografia, novel·les, diccionaris, còmics, enciclopèdies, assaig, tècnics, etc, així com enciclopèdies i col·lecció complertes). Actualment tenim més de 900 llibres, els quals podeu aconseguir a partir d'1 €.

  Música: Amb diversos suports (vinil, cassets, CDs) i de tot tipus de temàtica (jazz, blues, country, clàssica, màquina, romàntica, puck, rock dur, etc.). Actualment tenim CDs originals a partir de 2 €.

  Imatge, so i jocs: Màquines fotogràfiques analógiques, digitals, reflex, etc. Filmadores de Super8, VHS, digitals, etc.. Equips de so per escoltar bona música  Així com jocs per a ordinadors, i pel·lícules, reportatges  i documentals originals en DVD.

Inici pàgina  Mobles: Taules, cadires, llits, menjadors, tauletes de nit, sofàs, calaixeres, armaris, llibreries, butaques, rebedors, moble auxiliar, etc.

  Decoració, oficina i regals: Tot tipus d'objectes de decoració i de regal (gerros, figures, cistells, quadres, etc.), així com també tot tipus de material d'oficina.

  Roba i complements: Trobareu roba de qualitat o de marca (vestits, trajes, americanes, jerseis, camises, pantalons, etc.), així com els seus complements (mocadors, bufandes, gorres, guants, capells, etc.), així com també roba infantil.

Podeu deixar al local social els articles que ja no necessiteu, els quals podeu canviar per diners o per serveis.

Entitat Cultural, Lúdica i Esportiva

Inici Qui som? Per fer-se Soci Premsa Política Legal Llibre Visites               Contacte

©1998-2014 Associació Sense Límits / Muralla de Sant Antoni, 101-baixos / 43800 VALLS (Alt Camp) - Telf. 640 224 529

Sense Límits & Internet:  Alt Camp Informació - Directori de l'Alt Camp - Masia Virtual - Calçot de VallsDades dels Països Catalans