Entitat Cultural, Lúdica i Esportiva

Internet Calçots i Calçotades a tot arreu

Calçots i Calçotades

Inici Qui som? Per fer-se Soci Premsa Política Legal Llibre Visites          Contacte

SECCIONS:

Principal
Segona Mà
Act. Culturals
Act. Lúdiques
Act. Esportives
Internet
Butlletins
Dades Cat

Segueix-nos a:

Activitats Lúdiques de Sense Límits Després de més de deu anys de presència a Internet, l'Associació Sense Límits vol oferir a tothom la seva experiència i els seus mitjans per tal de que qualsevol empresa o entitat de l'Alt Camp pugui estar present en aquest mitjà. Hi ha diverses formes de fer-ho possible i els preus són merament simbòlics.

El nostre únic objectiu és que la comarca de l'Alt Camp tingui la millor presència possible a Internet, per aixó estem parlant d'un portal que rep més de 35.000 visites mensuals.

Què pot fer Sense Límits per la meva empresa ?

Internet s’ha convertit en una eina imprescindible per donar a conèixer qualsevol negoci o servei. La popularitat d’aquest mitjà serveix per cercar i trobar tot el que ens podem imaginar.

Amb aquesta idea, va nèixer (l'any 1999) el portal de l'Alt Camp, per tal d'oferir tota la informació i donar a conèixer tots els serveis disponibles d'aquesta comarca. Primer amb més il·lusió que no pas professionalitat, pero de mica en mica ampliant els objectius i amb nous reptes, però sense deixar mai la il·lusió del començament.

Conscients d’aquesta situació, Sense Límits vol donar el màxim de facilitats a tots els que, com nosaltres, creuen que Internet és un magnífic mitjà per promocionar un territori, així com les seves empreses i entitats.

Inici pàginaVoleu promocionar la vostra empresa o servei, doncs nosaltres tenim l'experiència i els mitjans per aconseguir-ho.

Quins sistemes tinc per promocionar-me ?

Tenim a la vostra disposició diverses formes per poder promocionar la vostra empresa o establiment al portal de l'Alt Camp. Cliqueu en qualsevol dels següents enllaços i trobareu tota la informació necessària.

Tipus publi. ] Preus publi. ]

Puc patrocinar una pàgina, o millor, tot el Portal ?

Una opció molt interessant és la de patrocinar alguna de les més de 1.000 pàgines que gestionem l'entitat. És una manera d'ajudar-nos a cubrir les despeses d'allotjament i manteniment.

Pot ser un patrocini particular o per interessos comercials. Així el vostre nom o el de l'empresa figurarà a l'encapçalament de la pàgina dins el requadre dels Patrocinadors. Aquest sistema és molt interessant pel seu preu.

També hi ha l'opció de patrocinar el portal sencer, en aquest cas el vostre nom o anagrama sortiria a totes les pàgines de qualsevol dels portals, i a les diverses comunicacions del mateix (correu electrònic, butlletí informatiu, notes de premsa, etc.).

Voldria fer un donatiu a l'Associació ?

Qualsevol aportació per petita que sigui és benvinguda, per aixó també podeu col·laborar amb Sense Límits fent un donatiu de qualsevol import. Aixó ens ajudara a fer front a les despeses de manteniment i millora dels portals, i d'aquesta manera aconseguir que la comarca de l'Alt Camp millori cada dia més la seva presència a Internet i al món.

Per rebre més informació, consultar algún dubte o col·laborar amb nosaltres, poden enviar un correu electrònic Inici pàgina

Entitat Cultural, Lúdica i Esportiva

Inici Qui som? Per fer-se Soci Premsa Política Legal Llibre Visites               Contacte

©1998-2014 Associació Sense Límits / Muralla de Sant Antoni, 101-baixos / 43800 VALLS (Alt Camp) - Telf. 640 224 529

Sense Límits & Internet:  Alt Camp Informació - Directori de l'Alt Camp - Masia Virtual - Calçot de VallsDades dels Països Catalans