Entitat Cultural, Lúdica i Esportiva

Premsa 2001 Calçots i Calçotades a tot arreu

Calçots i Calçotades

Inici Qui som? Per fer-se Soci Premsa Política Legal Llibre Visites          Contacte

SECCIONS:

Principal
Act. Culturals
Act. Lúdiques
Act. Esportives
Internet
Butlletins
Dades Cat

Segueix-nos a:

COMUNICACIÓ:

Primària
Premsa 2001
Premsa 2004
Premsa 2007
Reportatges

L'entitat Sense LímitsNous serveis a les comarques de Tarragona

Sense Límits Produccions es presenta en societat

Valls, 25 de juny de 2001 --

A partir del proper dia 1 de juliol una nova empresa es posa en marxa des de Valls, a les comarques interiors del Camp de Tarragona. El seu nom és SENSE LÍMITS i la seva tasca serà potenciar el màxim possible la presència de les comarques de l'Alt Camp, la Conca de Barberà i el Priorat a Internet, intentant oferir tota l'informació i els serveis a les institucions, les entitats, les empreses i a tothom qui estigui interessat per aquestes terres.

La nostra experiència ens avala, ja que som els creadors de les pàgines de Rural Catalunya, un mini portal que amb mig any de vida rep una mitjana de 400 visites setmanals, de gent interessada per conèixer tots els aspectes socials, culturals i polítics que formen part d'aquestes tres comarques. Aquesta web s'ha convertit en un referent per tal de conèixer, d'una manera clara i senzilla, totes les activitats, les festes, la geografia, la història, etc. Hi trobaràn tots els restaurants, els hotels i el turisme rural d'aquestes terres. Naturalment, també parlem de CALÇOTS, i després de l'experiència molt positiva de la passada temporada, en que vam començar la venda d'aquest producte per Internet, de cara a la propera tenim preparades una sèrie de novetats que contribuiran a un millor coneixement de la CALÇOTADA arreu del món. Actualment estem preparant una pàgina per a cada municipi, així com unes altres especials dedicades a les colles castelleres de les nostres contrades, les quals aniran sortin a mida que estiguin acabades. Per si voleu comprobar-ho us invitem a clicar en el vostre navegador www.altcamp.info, i ho podreu veure.

Sense Límits encara vol anar més lluny, volem donar l'oportunitat de que tothom pugui estar present a Internet, per aixó oferim els nostres serveis de: creació i manteniment de pàgines Web; registre i gestió de dominis; allotjament de les pàgines i tot el necessari per què totes les empreses, entitats o particulars tinguin la seva presència a la Xarxa al preu més ajustat possible.

Inici pàgina

Entitat Cultural, Lúdica i Esportiva

Inici Qui som? Per fer-se Soci Premsa Política Legal Llibre Visites               Contacte

©1998-2017 Associació Sense Límits / VALLS (Alt Camp) - Telf. 640 224 529

Sense Límits & Internet:  Alt Camp Informació - Directori de l'Alt Camp - Masia Virtual - Dades dels Països Catalans