Entitat Cultural, Lúdica i Esportiva

Premsa 2004 Calçots i Calçotades a tot arreu

Calçots i Calçotades

Inici Qui som? Per fer-se Soci Premsa Política Legal Llibre Visites          Contacte

SECCIONS:

Principal
Act. Culturals
Act. Lúdiques
Act. Esportives
Internet
Butlletins
Dades Cat

Segueix-nos a:

COMUNICACIÓ:

Primària
Premsa 2001
Premsa 2004
Premsa 2007
Reportatges

L'entitat Sense LímitsCanvis a la web de Sense Límits

Modificació de les seves pàgines i nous objectius

Vilanova de Prades, 1 de març de 2004 -- 

Un cop més la site de l'Associació Sense Límits torna a millorar els continguts i els serveis de les seves pàgines, modificant l'aspecte visual i dotant-les de més interactivitat i nous continguts.

També hem canviat els aspectes comercials i hem adoptat nous objectius en la nostra organització de cara a Internet, ja que fins ara la nostra principal activitat era la creació i el manteniment de qualsevol pàgina web. A partir d'avui el nostre enfocament estarà molt més centrat en les tres comarques amb les quals estem relacionats: l'Alt Camp, la Conca de Barberà i el Priorat, ja que creiem que encara hi ha molta feina per desenvolupar i tenim moltes ganes de fer-la, i fer-la bé.

Actualment en els tres portals comarcals tenim moltes visites i consultes de tota mena, però els nostres visitants ens demanaven una informació més personalitzada de totes i cadascuna de les entitats, organitzacions, professionals, empreses i establiments. Per exemple, a les pàgines de www.altcamp.info hi surten tots els restaurants de la comarca, en una llista on figuren per ordre alfabètic de municipis les dades bàsiques (nom, adreça i telèfon), però i manca molta més informació (planell de situació, fotografies, preus orientatius, especialitats gastronòmiques, capacitat del local, etc).

Aleshores vam fer unes proves en alguns d'aquests establiments, una pàgina web pròpia amb les màximes dades possibles de cadascun. Aquesta novetat ha resultat del tot positiu, ja que han obtingut una gran quantitat de visites i moltes ralacions comercials amb els seus clients, els quals agraeixen aquesta gran quantitat de informació i poder comparar entre diverses ofertes.Inici pàgina

Per a nosaltres ha significat la raó dels canvis que indicavem al principi d'aquesta nota de premsa. Ja que degut a aquestes bones expectatives hem cregut convenient la seva aplicació als tres portals, per aixó posem els nostres mitjans i experiència a disposició de tots els establiments i professionals que estiguin interessats en tenir presència a Internet, oferint la posibilitat de tenir la seva pàgina web a un preu molt interessant, amb pàgina web pròpia del tipus www.altcamp.info/sector/el_seu_nom.htm i també adreça de correu electrònic el_seu_nom@altcamp.info, i on figurarà tota la informació pels seus clients i la possibilitat de donar-se a conèixer a visitants de tot el món.

Aixó ho volem oferir a tots els restaurants, allotjaments, cases de turisme rural, i tots aquells relacionats amb el turisme, també als professionals, a les botigues, als comerços, a les empreses industrials, etc. Aixó ho portarem a terme a les tres comarques alhora.

El nostre únic objectiu és donar a conèixer el màxim possible les nostres terres, mitjançant les noves tecnologies i especialment Internet. Creiem que tenim prous al·licients perquè la gent ens conegui encara més. Per aixó Sense Límits Produccions en el seu afany d'oferir tota la informació possible i donar a conèixer tots els serveis presents en aquestes terres, obre aquesta nova possibilitat a tots els comerciants i professionals interessats en potenciar molt més el seu negoci. 

Si esteu interessats en aquest nou servei podeu visitar www.senselimits.info, o si voleu més informació envieu un correu electrònic i ràpidament ens posarem en contacte.

Inici pàgina

Entitat Cultural, Lúdica i Esportiva

Inici Qui som? Per fer-se Soci Premsa Política Legal Llibre Visites               Contacte

©1998-2017 Associació Sense Límits / VALLS (Alt Camp) - Telf. 640 224 529

Sense Límits & Internet:  Alt Camp Informació - Directori de l'Alt Camp - Masia Virtual - Dades dels Països Catalans