Entitat Cultural, Lúdica i Esportiva

Premsa 2007 Calçots i Calçotades a tot arreu

Calçots i Calçotades

Inici Qui som? Per fer-se Soci Premsa Política Legal Llibre Visites          Contacte

SECCIONS:

Principal
Act. Culturals
Act. Lúdiques
Act. Esportives
Internet
Butlletins
Dades Cat

Segueix-nos a:

COMUNICACIÓ:

Primària
Premsa 2001
Premsa 2004
Premsa 2007
Reportatges

L'entitat Sense LímitsEls Límits només existeixen a la imaginació

Un any de creixement i de nous projectes

Valls (Alt Camp), 9 de gener de 2007 -- 

     

Recent acabat l'any 2006, l'Associació Sense Límits vol mirar-se el melic i fer una recollida de les novetats i els projectes que s'ha anat sembrant durant el mateix.

     Abans de res, dir que es realment satisfactori l'acollida que estan tenint els portals d'Internet. Que van pel bon camí ho demostra el fet inqüestionable de que s'acabat l'any amb més de 258.000 visites a les pàgines de l'Alt Camp (www.altcamp.info). Aixó es molta gent que cerca dades i informació de la comarca a través del portal. Seguidament Inici pàgina poden veure les visites mensuals de l'any 2006.

 Informe: Gràfic de visites - www.altcamp.info

Període de dates: 01/01/2006 - 28/11/2006

MES   de l'any 2006

VISITES

GENER

23.679

FEBRER

28.655

MARÇ

33.000

ABRIL

21.763

MAIG

20.268

JUNY

18.499

JULIOL

17.311

AGOST

16.061

SETEMBRE

17.553

OCTUBRE

20.094

NOVEMBRE

20.828

DESEMBRE

20.293

T O T A L

258.004

Urchin 5 ©2004 Urchin Software Corporation

Inici pàgina     Moltes consultes també està rebent el Directori de l'Alt Camp (www.altcamp.info/dir), el qual, fins ara, porta 73.446 visites de gent interessada en cercar o contactar amb alguna empresa, comerç, professional o entitat de la comarca.

     El Tauler d'Anuncis gratuït n'ha publicat fins avui més de 550, referents a compres, vendes, lloguers, treball, relacions, etc., dels quals s'han rebut uns 470 missatges interessant-se pels mateixos. Aquest ha estat un molt bon mitjà per generar visites.

     Referent al portal de l'entitat (http://senselimits.info), ha tingut també un creixement molt espectacular (fins ara ha tingut 53.024 sessions). Especialment els dos darrers mesos, en que s'ha penjat la GRAN novetat d'aquesta temporada, el DIRECTORI DELS PAÏSOS CATALANS (www.dadescat.info), una base de dades amb més de 55.000 referències sobre geografia, història, biografies, tradicions, etc. de les terres de parla catalana, que cada dia rep una mitjana de 180 consultes.

     Per aquesta nova temporada, es torna a oferir la possibilitat de comprar Calçots de la IGP "Calçot de Valls" i el Pack de la Calçotada (100 Calçots, Salsa, vi "Xat de Benaiges", pitets i tríptics publicitaris), els quals són enviats a qualsevol lloc de l'Estat espanyol i de les illes Balears.

     Tots aquests números no existirien si no hi hagués al darrera ganes de fer les coses bé, de tirar endavant projectes engrescadors i de treballar amb l'únic objectiu de donar a conèixer la comarca i la gent de l'Alt Camp. Tot i la gran quantitat de visites que reben els portals i els molts correus electrònics que són contestats, ni molt menys està tot fet, ans al contrari, aixó empeny a millorar cada dia més la feina i a portar endavant el projecte amb moltes més ganes i amb la mateixa il·lusió de sempre.

     Aprofitar l'avinentesa per agrair a tots els que estan ajudant, tant moral com econòmicament, ja que no són webs professionals, sinó simplement "amateurs" fetes "per la cara", sense rebre cap tipus d'ajut institucional ni de subvenció. Gràcies a El Corbatí i a tots els que tenen confiança en aquest projecte, es pot anar pagant una part de totes les despeses que ocasiona tenir penjats aquests portals a Internet.

Inici pàgina     Per acabar, que millor que fer servir la frase que posem al final de tots els missatges i comunicacions i amb la qual Sense Límits està força identificat: Els Límits només existeixen a la imaginació. Tot està per fer i tot és possible (Miquel Martí i Pol).

Entitat Cultural, Lúdica i Esportiva

Inici Qui som? Per fer-se Soci Premsa Política Legal Llibre Visites               Contacte

©1998-2017 Associació Sense Límits / VALLS (Alt Camp) - Telf. 640 224 529

Sense Límits & Internet:  Alt Camp Informació - Directori de l'Alt Camp - Masia Virtual - Dades dels Països Catalans