Entitat Cultural, Lúdica i Esportiva

Reportatges Calçots i Calçotades a tot arreu

Calçots i Calçotades

Inici Qui som? Per fer-se Soci Premsa Política Legal Llibre Visites          Contacte

SECCIONS:

Principal
Act. Culturals
Act. Lúdiques
Act. Esportives
Internet
Butlletins
Dades Cat

Segueix-nos a:

COMUNICACIÓ:

Premsa 2001
Premsa 2004
Premsa 2007
Reportatges

L'entitat Sense LímitsAqui trobarà tot el que els mitjans de comunicació han escrit sobre l'entitat i sobre les diverses activitats que portem a terme.

Neix a Valls Sense Límits Produccions, l'empresa dedicada a la creació i el manteniment de planes web.

EL PATI, 6 de juliol de 2001 --

Des de l'1 de juliol ja es poden fer servir els serveis de l'empresa Sense Límits Produccions, que s'ha posat en marxa a Valls per potenciar via Internet les comarques de l'Alt Camp, la Conca de Barberà i el Priorat.

Aquesta empresa intenta oferir tota la informació i els serveis a les institucions, entitats i particulars que vulguin tenir una presència efectiva a la xarxa d'Internet. Sense Límits Produccions ofereix la possibilitat de crear pàgines web a un preu assequible i "amb uns resultats efectius", segons els responsables de l'empresa, que són els mateixos creadors de les pàgines Rural Catalunya.

Rural Catalunya té mig any de vida i rep una mitjana de 400 visites setmanals de gent interessada a conèixer tots els aspectes socials, culturals i polítics de les tres comarques. Els seus impulsors consideren que Rural Catalunya "s'ha convertit en un referent que permet conèixer d'una manera clara i senzilla totes les activitats, les festes, la geografia i la història". En aquesta plana web també s'hi pot consultar una relació de restaurants, hotels i cases de turisme rural. Actualment, Rural Catalunya, que mensualment actualitza el calendari festiu de les localitats, prepara una pàgina per a cada municipi i d'altres de dedicades a les colles castelleres de les nostres contrades. Ara, Sense Inici pàgina Límits Produccions va més enllà i ofereix la creació i el manteniment de planes web.

Restaurants a la xarxa

EL PATI, 19 de març de 2004 -- Ò.P. / Vilanova de Prades

L'Associació Sense Límits, que es dedica des de Vilanova de Prades a la creació i manteniment de planes web, ha fet pública la intenció de millorar el servei de les planes promocionals que fins ara gestionava de la Conca (www.concabarbera.info), l'Alt Camp (www.altcamp.info) i el Priorat (www.elpriorat.info). L'associació volia completar la informació que ofereix sobre els restaurants, i va realitzar proves per elaborar web propis amb dades com ara planells de situació, fotografies, preus orientatius, especialitats o capacitat del local. Després de la bona resposta assolida, l'associació s'ha posat a disposició, a través del web www.senselimits.org, ja no sols de restaurants, sinó també d'allotjaments, botigues o empreses de l'Alt Camp, Conca i Priorat que puguin estar interessats en un portal propi.

Inici pàgina

Entitat Cultural, Lúdica i Esportiva

Inici Qui som? Per fer-se Soci Premsa Política Legal Llibre Visites               Contacte

©1998-2017 Associació Sense Límits / VALLS (Alt Camp) - Telf. 640 224 529

Sense Límits & Internet:  Alt Camp Informació - Directori de l'Alt Camp - Masia Virtual - Dades dels Països Catalans