Entitat Cultural, Lúdica i Esportiva

Per fer-se Soci Calçots i Calçotades a tot arreu

Calçots i Calçotades

Inici Qui som? Per fer-se Soci Premsa Política Legal Llibre Visites          Contacte

SECCIONS:

Principal
Segona Mà
Act. Culturals
Act. Lúdiques
Act. Esportives
Internet
Butlletins
Dades Cat

Segueix-nos a:

L'entitat Sense LímitsPer què hauria de fer-me soci de Sense Límits ?

    Si tens inquietuds culturals, lúdiques i/o esportives aquesta és la teva entitat ideal per portar-les a terme, ja que podràs col·laborar o participar en totes les activitats que estem organitzant, així com també pots proposar-ne de noves.

    Hi ha diverses maneres de col·laborar amb nosaltres, la més important és la de fer-se soci per una quota (simbòlica) de només 5 euros anuals (durant l'any 2013 la quota és gratuïta).

    Per fer-vos soci podeu passar pel local social (Muralla de Sant Antoni, 101-baixos, de Valls), també podeu omplint aquest formulari (en format Word) o enviar un correu electrònic amb les vostres dades.

Que puc fer com a soci de Sense Límits ?

    Estem preparant moltes activitats, algunes de les quals són aquestes:

Inici pàginaActivitats Culturals:

Debats sobre diverses qüestions interessants i d'actualitat, com "L'atur a Valls i l'Alt Camp", "Pros i contres de la Independència de Catalunya", "Valls, castells, calçots i que més?","L'ajuntament de Valls vetlla pels ciutadans de la ciutat?", "Com i a on es diverteix la joventut d'avui a Valls?", etc.

Presentacions i xerrades referents a llibres, articles periodístics, música, política, etc.

Conferències de persones versades en temes diversos i que parlaran sobre qüestions actuals, predominantment de Valls i de la comarca, com per exemple: "Com afectarà a l'Alt Camp el corredor del Mediterrani?", "Qué passa amb l'autovia de Valls a Montblanc?", "Inversió xinesa a Valls, oportunitats de feina o negoci d'uns quants?", etc.

Tallers diversos, com: "Aprén a explicar contes per a petits i grans", "Jocs d'ahir per a avui", "Cosmètica i maquillatge natural", "Conèixer Catalunya, la seva història, els seus personatges i la seva geografia", així com diversos tallers de cuina (tradicional, barata, ètnica o d'algun producte concret), etc.

Visites guiades als nombrosos espais i llocs interessants que tenim a la nostra ciutat i comarca.

També hi ha diversos socis interessats en fer un Club de Lectura, un altre de Teatre i un altre d'activitats socials.

Inici pàginaActivitats Lúdiques:

Tenim previst pels dissabtes (matí i tarda) fer un espai pels infants amb contacontes i jocs diversos, perquè els socis puguin deixar els seus fills i anar a comprar o a passejar.

Volem donar una segona oportunitat als objectes que ja no fas servir (llibres, música, mobles, decoració, jocs, roba de qualitat, etc), per això, pots portar-los al local social i canviar-los per diners, serveis o donar-los a l'entitat.

També pots portar juguets i jocs de taula, de segona mà i que estiguin en bones condicions, per donar-los periòdicament a nens que no poden tenir-los (no només per a les festes de Nadal i Reis).

Trobades gastronòmiques consistens en algun producte en especial o simplement fer un dinar o sopar conjunt amb tots els socis de l'entitat que vulguin venir (potser amb menjar ja preparat, o que cada assistent porti menjar i beguda per a compartir amb els altres).

Com a soci pots venir al local social de dilluns a dissabte (de 10 a 13 i de 16 a 20 hores), on podràs pendre un cafè o un refresc (a preus populars), veure els articles que d'altres socis han deixat per a vendre o canviar, llegir o parlar amb altres persones (pots venir amb altra gent que no siguin socis, encara).

Activitats Esportives:

Sortides i caminades per a diversos llocs dels voltants de Valls o de municipis propers.

Excursions a llocs d'interès (monuments, paisatges, històrics...), pels caps de setmana.

Gimcanes divertides per fer a peu, amb bicicleta o amb cotxe/moto, amb diverses proves culturals i d'habilitat (no és cap competició).

Aquestes són algunes de les activitats que tenim previstes, però recorda que, com a soci, tú també pots propossar i organitzar qualsevol activitat que creguis interessant per als socis de l'entitat.Inici pàgina

Entitat Cultural, Lúdica i Esportiva

Inici Qui som? Per fer-se Soci Premsa Política Legal Llibre Visites               Contacte

©1998-2014 Associació Sense Límits / Muralla de Sant Antoni, 101-baixos / 43800 VALLS (Alt Camp) - Telf. 640 224 529

Sense Límits & Internet:  Alt Camp Informació - Directori de l'Alt Camp - Masia Virtual - Calçot de VallsDades dels Països Catalans